Produkter Tjenester Meny

Energiveien 4

Nytt bygg i Energiveien 4 (Ev4.no) begynner å ta form. Bygget får en unik sammensetning av forskjellige virksomheter og mennesker som vil legge til rette for utvikling av et samlet miljø for skole, idrett, forskning, helse og næringsvirksomhet innenfor pedagogiske og idrettslig fagområder. Reguleringsplan ble enstemmig  godkjent i formannskapet 28.03.2017.

Bredt bruksområde

Energiveien 4 vil få betjent resepsjon og kantine. I tillegg til parkeringsmuligheter ute, blir det også parkeringskjeller. Ventilasjon, alarm, bredbåndstilknytning, og heis er selvfølgelige fasiliteter.

Bygget er egnet for offentlige virksomheter, private skoler og næringsliv. I det nye bygget blir det lagt til rette for å skape gode arbeidsmiljøer og spennende møteplasser for brukerne. Gode fellestjenester, møterom og kantine, er blant fasilitetene som gjør at leietakere kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet. Det er også lagt stor vekt på arealeffektive løsninger og sambruk av lokaler hele døgnet.

Scroll nedover på siden for å lese mer om prosjektet, eller klikk på disse linkene:

Byggkonsept

Dette bygget vil kunne bli et flerbrukshus i ordets rette forstand. Det vil være fokus på å unytte lokaler hele døgnet for å oppnå rasjonell drift, og skape et godt miljø hele dagen.

Beliggenhet

Energivegen 4 ligger i Jessheim Næringspark ved Jessheim sentrum. I tillegg til stort idrettsmiljø, kan området by på alt fra barnehage, barne- og ungdomsskole til videregående utdanning.

Planløsning

Her finner du en plantegninger over bygget

Teknisk beskrivelse

Generelt legges det opp til at bygget i Energivegen 4 får høy og moderne teknisk standard, med fokus på lavt energiforbruk og høy driftssikkerhet.

Utleiemuligheter

Det legges opp til utleie av hallen på kveldstid og i helger til bedrifter, lag og foreninger. I tillegg vil hallen være svært egnet for firmapresentasjoner og ulike kulturarrangement.

Miljø

Bygget bygges med miljøvennlig løsninger og materialer.

Sambruk og effektiv utnyttelse

Effektive innredningsløsninger og sambruk av idrett, møterom, kantine og garderober bidrar til gode konkurransedyktige betingelser for byggets leieforhold.

Tjeneste- og servicekonsept

Energivegen 4 får et variert tjenestetilbud og en rekke fasiliteter.

Uteområde og parkering

Variert uteområde og parkering med el-lading

 

Vil du vite mer om prosjektet? Kontakt Håkon Rognstad Tlf: 90936898 hakon@rognstad.no eller Tor Erik Rognstad Tlf.:90870213 tor.erik@rognstad.no

Les artikkel i avisen RB (krever innlogging)